Учебна занималня


Учебна занималня

Нашата мисия

Нашата основна цел е да помогнем на децата да бъдат самостоятелни и отговорни към своята работа, да развият логическо мислене и да осъзнаят практическата полза от изучавания в училище материал. Постигаме това като създаваме позитивен учебен процес и подхождаме индивидуално към потребностите на всяко дете.

Ежедневно обменяме информация с класния ръководител на вашето дете, за да сме сигурни, че отговаряме на очакванията и работим съобразно препоръките. Заедно определяме областите, в които детето има нужда да работи допълнително и съгласуваме начина на работа. Синхронът на работа между нас е предпоставка за постигане на отлични резултати.


Организация на работата

Заниманията в Учебна работилница БРЕЙНСТОРМ са полудневни- сутрешни и следобедни, в зависимост от учебната смяна в училище.

 • Сутрешни занимания- от 07.45 до 12.45 часа /подробна програма тук

Посрещаме учениците от 7:45 часа в занималнята. След приключване на занятията по програмата, ние водим децата до училището и след като обядват ги изпращаме по класните им стаи.

 • Следобедни занимания- от 12.30 до 17.30 часа /подробна програма тук

В зависимост от дневната програма, ние взимаме учениците от училището след приключване на учебните часове. След като се нахранят водим децата в занималнята. Занятията продължават до 17.30 часа. Ако Ви се налага да вземете своето дете след 18.00 часа, моля свържете се с нас за уточняване на условията.


Такси и начин на плащане

Годишната такса за посещение на учебната занималня е в размер на 2520,00 лв. За наши стари ученици условията са преференциални. Таксата може да бъде разсрочена без оскъпяване както следва:

 • 2 вноски
  • I-ва вноска (до 30 септември) - 1260,00 лв.
  • II-ра вноска (до 30 януари) - 1260,00 лв.
 • 3 вноски
  • I-ва вноска (до 30 септември) - 840,00 лв.
  • II-ра вноска (до 1 декември) - 840,00 лв.
  • III-та вноска (до 1 март) - 840,00 лв.
 • 9 вноски (месечни)
  • всеки месец от 1-во до 5-то число - 280,00 лв.

При заплащане на годишната такса в пълен размер - 5 % отстъпка!

При записване се сключва договор за образователна услуга и се заплаща еднократна такса в размер на 150,00 лв. за допълнителни учебни материали и пособия за цялата учебна година.

Правилник за вътрешния ред и дейността на Учебна работилница БРЕЙНСТОРМ

 Можете да се запознаете с Правилника, като го изтеглите от << тук >>. Правилникът е задължителен за всички учители, ученици и техните родители. С подписване на договора за образователна услуги, Вие потвърждавате, че сте се запознали, приемате и ще спазвате Правилника за вътрешния ред на Учебна работилница БРЕЙНСТОРМ.

Допълнителни дейности

По време на ваканциите и неучебните дни през годината организираме допълнителни занимания, които да допълнят и направят интересен учебния материал. Заниманията през ваканциите и неучебните дни са целодневни, а децата винаги се забавляват! За нашите ученици предлагаме преференциални условия! Следете раздел Новини за нашите предложения.

При Нас Се Учи!